Openingsuren

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen publieke uren en andere uren voor het gebruik van de duiktank:

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
9-10u
10-11upubliekpubliek
11-12upubliekpubliek
12u13u
13-14upubliekpubliek
14-15upubliekpubliek
15-16upubliekpubliek
16-17upubliekpubliek
17-18upubliekpubliek
18-19upubliekpubliekpubliekpubliekpubliekpubliek
19-20upubliekpubliekpubliekpubliekpubliekpubliek
20-21upubliekpubliekpubliekpubliek
21-22u

Publieke uren

Tijdens de publieke uren kan elke duiker vanaf 14 jaar met buddy of in groep komen duiken volgens de algemeen geldende reglementering van de eigen duikorganisatie. Voor kleine groepen (< 10 personen) wordt een individueel tarief per duiker aangerekend. Voor groepen vanaf 10 personen wordt een groepstarief aangerekend.

De duiktank voorziet voor deze sessies zonder meerkost een gebrevetteerd Duiker-Redder om het toezicht en de veiligheid te garanderen op en rond het duikplatform.

Reserveer Online

Andere uren

Buiten de publieke uren kan men de duiktank gedeeltelijk of volledig afhuren om duiken uit te voeren volgens de algemeen geldende reglementering van de eigen duikorganisatie. Bij gedeeltelijke afhuring buiten de pubieke uren gelden de zelfde tarieven als tijdens de publieke uren. Bij volledige afhuring wordt een forfetair tarief aangerekend, onafhankelijk van het aantal duikers.

De duiktank voorziet buiten de publieke uren echter niet standaard een gebrevetteerd Duiker-Redder om het toezicht en de veiligheid te garanderen op en rond het duikplatform. De groep kan dat (1) zonder meerkost zelf organiseren of (2) met een meerkost van 30 € per uur door de duiktank laten organiseren.

Contacteer ons voor vragen en/of beschikbaarheden.

Contacteer Ons