Publieke uren

Voor groepen kleiner dan 6 personen wordt in de publieke uren een individueel tarief per duiker aangerekend:

Voor groepen vanaf 6 personen wordt een groepstarief van 72 € aangerekend, vermeerderd met 12 € per extra duiker en 10 € per extra instructeur. Voor jeugdduikers (8-14jaar) is de toegangsprijs 9 €.

Tijdens de publieke uren voorziet de duiktank zonder meerkost een gebrevetteerd Duiker-Redder om het toezicht en de veiligheid te garanderen op en rond het duikplatform.

Indien u een instructeur wenst te huren (omdat u niet alleen mag duiken of omdat dit moet volgens u brevet kwalificatie) kan dit voor een meerprijs van 35 € per persoon. Deze dient u wel op voorhand te reserveren via info@duiktank.be.

Reserveer online

Andere uren – gedeeltelijke afhuring

Buiten de publieke uren en bij gedeeltelijke afhuring van de duiktank gelden dezelfde tarieven als tijdens de publieke uren.

De duiktank voorziet buiten de publieke uren echter niet standaard een gebrevetteerd Duiker-Redder om het toezicht en de veiligheid te garanderen op en rond het duikplatform. De groep kan dat (1) zonder meerkost zelf organiseren of (2) met een meerkost van 30 € per uur door de duiktank laten organiseren.

Contacteer ons

Andere uren – volledige afhuring

Buiten de publieke uren en bij volledige afhuring van de duiktank wordt een forfaitair tarief aangerekend, onafhankelijk van het aantal duikers. Ook voor deze sessies moet het toezicht en de veiligheid op en rond het duikplatform gegarandeerd worden door een gebrevetteerd Duiker-Redder. De groep kan dat (1) zonder meerkost zelf organiseren of (2) met meerkost door de duiktank laten organiseren.

Prijzen privaat duiken 2015

Contacteer ons